sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Kouluvalmennus ja vähän muuta

Perjantaina Eija kävi taasen pitämässä meille valppaa, tehtiin alkuun väistöjä, taivuttelua ja vähän temponvaihteluita sekä lopun aikaa hinkattiin ympyrällä ihan perusjuttuja ja vähän vastalakkaa. Vera oli välillä kiinni vasemmassa ohjassa, ajoittain se oli kuitenkin ihan hyväkin, mutta välillä pääsi sitten livahtamaan liian pitkäksi
 
Myös eilen yritin tuuppailla koulua ja kuvat ovatkin siitä, mutta niinkuin voi nähdä, ei mennyt kovin hyvin. Nyt mulla on ollu ihan hirmu hinku treenata koko ajan koulua, koska on tosi ikävää olla surkea :D Noo onneksi edistystäkin on tapahtunut koulupuolella ja siitä kiitokset ihan vain ja ainoastaan valmentajlle, erityisesti Eijalle joka jaksaa aina kertoa mitä teemme väärin ja neuvoa miten voisimme tehdä paremmin!
  
Tänään olisi tarkoitus käydä heittämässä pieni lenkki hiekkakuopilla ja ottaa ehkä myös vähän kiipeilyä. Huomenna onkin sitten taas vuorossa kouluvalmennusta, jjees!
 

   Meidän perus maastolenkki :)
                     

2 kommenttia:

 1. Onkos toi laite tai mikä lei nyt onkaan, millanen? Näyttää mielenkiintoiselta :)Sopii noi valkoset pintelit Veralle tosi kivasti :D

  -Ella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi sportstracker? Siis sen voi lataa netist puhelimee ja se sit näyttää justii reitin pituuden, huippu- ja keskinopeuden sekä lenkin keston :) Ja juu onhan noi pintelit ihan näpsät, mutta aika likaherkät :)

   Poista