lauantai 11. elokuuta 2012

Seurakoulukisat, Paatela

Tänään oli sit ohjelmassa koulukisat Paatelassa, mentiin Helppo B:0 2009. Kyseistä ohjelmaa en muistaakseni ole ratsastanut veralla ennen näitä kisoja, mutta kesän alussa käytiin ratsastamassa toinen B ohjelma samassa paikassa ja saman tuomarin arvostelemana.
Vera oli verkassa aika hyvä, liikkui pohkeesta eteen ja kuunteli, muoto oli hieman avoin, mutten viitsinyt niuhottaa koska se oli muuten tosi hyvä.



Radalle mentäessä vera oli lähes samanlainen kuin verkassa ja rata meni ihan kivasti, kymmenen metrin laukkavoltitkin onnistuivat hyvin mistä olin hirmu tyytyväinen, koska niissä meillä on ollut ongelmaa. Ensimmäisen kerran sain ratsastettua  laukkavoltin ilman ravirikkoja kaksi päivää sitten valmennuksessa, tuli siis ihan hyvään aikaan tuokin oivallus :D Vera oli kouluaitojen sisäpuolella reipas, eikä tarvinnut potkia yhtään, mikä on siis ollut meillä tavoitteena koko kauden. Olin tosi tyytyväinen, prosentteja tosin tuli vain 55,400 mutta sijoituimme silti kolmansiksi ja tuomari olikin tiukka. Viimeksihän voitimme koko luokan 59,6% tuloksella, mutta mielestäni olemme silti menneet eteenpäin vaikka prosentit ovatkin päinvastaiset. Tämänkertainen tulos oli arvaten matalempi siksi että viime kerralla muoto oli vakaampi. Vera oli kuitenkin tosi hieno!





8 kommenttia: