sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Onnistunut kisapäivä

Vähän eri tavalla lähtee keskiravit ku Veeralta :D

Eilen suunnattiin auton nokka kohti Polleparkkia ÄSeRan 2-tason koulukilpailuihin. Ratsuna kisoissa toimi tietysti musta ja Veera jäi kotitallille tarhaan nautiskelemaan aurinkoisesta päivästä ilman loimea. Itse tulin parahiksi kipeäksi juuri ennen kisoja, mutta koska oli ollut niin hirveä projekti ylipäätään päästä mukaan, joten en olisi edes kehdannut perua meidän lähtöä :D Startattiin kaksi luokkaa, FEI Helppo B Lasten esiohjelma A ja He A Kenttäkilpailuohjelma N:o 6.

Ensimmäiseen luokkaan tein tosi lyhyen verkan, mutta kaksi luokkaa oli silti liikaa nyt, kun toinen luokka on kuitenkin jo Helppo A ja siinä ruuna oli jo tosi väsynyt. Helppo B voitettiin tuloksella 66,538% mutta A:ssa jouduttiin nöyrtymään toiselle sijalle prosentein 63,750 vajaan prosentin erolla ensimmäiseksi sijoittuneeseen  ratsukkoon. Toisella radalla tuli kaksi isoa rikkoa joista tuli 5-6 pisteen menetys ja siinä menetettiin voitto, mutta ei kyllä siltikään voi olla kuin tyytyväinen! Ruuna tsemppasi aitojen sisään mennessä väsymyksestä huolimatta, mutta selkeästi huomasi, että se ei vaan enää jaksa ja siitä tuli nuo pari isoa rikkoa (laukasta tippui raville kun ei jaksanut enää kantaa vastalaukassa, vaikka koskaan ennen ei ole edes mallannut sellaista + lävistäjän lopussa vaihtoi samasta syystä). Radan jälkeen loppuverkkasin vain nopeasti urhean heposen pois ja laitoin sen koppiin lepäämään valmiiksi kotiinlähtöä varten. Siellä se sitten tyytyväisenä hörppi sihijuomaa (=melassia) ja rouskutti heinää ja päätin jo silloin, että palkintojenjakoon ei todellakaan enää lähdetä sen kanssa. Odoteltiin siis luokka loppuun katsomon puolella tuttujen suorituksia katsellen ja jutellen muiden kilpailijoiden sekä heidän taustajoukkojen kanssa. Oli oikein kiva kisapäivä jonka kruunasi onnistuneet suoritukset!

Helpon A:n palkintojen jaossa olisi pitänyt olla edustamassa kaksi friisiä meidän SFP:n tiimistä, mutta itse en edes lähtenyt sinne hevosen kanssa ja Vilmalla oli "väärä hevonen" toisenkin mustan levätessä jo trailerissa :D
Kiitos kuvasta Ristolle!
Hieno musta ♥

Ekan luokan kunniakierroksella vauhdikkaasti :)

A radalta


Näyttääpäs se suloiselta :3
Hieno ♥

Kuski vähä hukassa ton ohjien paljouden kanssa :DD


Kannustusjoukot mukana :)
2 kommenttia:

  1. Voi että olipas kiva olla kattomassa pitkästä aikaa kisoja varsinkin sun pitäs varmaa iteki alottaa taas ratsastus:) toivottavasti et tullut ihan kauheesti kipeeks:( hyviä kevään jatkoja ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Johanna kivaa kun olitte katsomassa tuolloin! :) Vastaan vähän myöhässä kun koko blogi on unohtunut, nyt taitaa siis olla jo ihan kesä eli hyvää kesää!

      Poista