tiistai 13. elokuuta 2013

Oriveden koulukansalliset 10.8.

Nyt on taas jälleen takana yksi epäonnistunut kisapäivä. Yksinkertaisesti mikään ei vaan onnistunut ja yrittäessäni hymyillä tuomareille, siitä muodostui lähinnä irvistys. Sanoinkin heti radan jälkeen, että prosentteja tulee korkeintaan 55. No niinhän siinä sitten kävikin, tutusta ja turvallisesta Helppo B:3 alueluokasta kahden tuomarin pisteiden keskiarvo 54,2%. Nyt vaan nokka pystyyn ja kohti uusia pettymyksiä, niitä varmasti riittää jatkossakin. 

 

4 kommenttia:

 1. Tsemppii! Ei teillä mennyt yhtä huonosti kuin meillä, 45,31% helposta Cstä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Ellen!♥ Meidän pitää perustaa yhdessä joku Looser Club, johon pääsee mukaan ainoastaan ne jotka ovat vähintään kerran olleet tuloslistan hännillä. Sitten aina joka vuosi palkitaan ykkösenä se jolla on eniten jumbosijoja :3 Mutta et sentään pudonnut!:)

   Poista
 2. Tää on vaan teidän hetkellinen mielenhäiriö kun syksy alkaa, kyllä se siitä korjautuu ja pian alkaa taas se ykkössijojen bongailu kansallisista! :__D Vera on semmonen supertykki että ei se lannistu pienestä! (Ellei se pieni ehkä elossa oleva maha-asukki laita Veran päähän turhia ajatuksia turhasta jolkottelusta kentällä O.O) Mä en kyllä ymmärrä miksi mun kommentit on välillä tälläisiä... :D
  -Ella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi toi "taas" on jokseenkin turha ilmaus tässä yhteydessä, en muista koskaan voittaneeni mitään yksilökisoissa :D Ja Veera on muuten tehnyt tänä vuonna kaikkien aikojen ennätyspisteensä aluekouluradoilla eli se siitä mahtavuudesta :D Kyllä sillä kuule viiraa päässä, joko enemmän tai vähemmän! Kiitos taas ihanasta kommentista Ella :)

   Poista