maanantai 20. toukokuuta 2013

Varustehankintoja ja valmennus

Lauantaina suuntasimme pitkästä aikaa Jyväskylään, jossa käytiin ensimmäisenä kiertelemässä vähän kauppoja. Sieltä matka jatkuikin Killerin koulukansallisiin kisaturistiksi, jossa oli järjestetty tosi kivat kisat! Oli hauska käydä pitkästä aikaa ihan vaan katselemassa kisoja, kun radalla ja katsomonkin puolella oli niin paljon tuttuja, joiden kanssa vaihtaa kuulumisia. Reilun tunnin päästä siirryttiin Pollenpotkuun Mikolle, josta tarttuikin taas mukaan vaikka mitä!
 
 
  Ostokset:
  • Equi-Themen kaksi lähes identtistä huopaa, joissa erona vain väri. Veera testasikin näistä jo toista ja huopa vaikutti tosi kivalta. Se siirti hyvin kosteuden pois eikä tamma ollut satulan alta niin hikinen kuin yleensä
  • Wahlstenin nahkaiset päitset. Nämä olivat testauksessa kokonsa puolesta ja olivatkin oikein passelit tammalle, mutta väri tulee vielä vaihtumaan. Tahdoin Veeralle mustat päitset messinkisillä soljilla, mutta niitä ei normaalisti valmisteta. Saatiin kuitenkin tilattua mittatilauksella vastaavat mustana ja oikean värisillä soljilla. Uniikki tamma varusteita myöten!

  • Horse Comfortin bling bling ratsastushousut. Nämä tarttuivat matkaan ihan viimehetkellä, enkä edes ehtinyt sovittamaan niitä. Kotona testasin niitä nopeasti jalkaan ja ne vaikuttivat kyllä tosi kivoilta, eivät tosin ihan rakkaiden Pikeureideni veroisilta ;) Täytyy vielä kokeilla housuja saappaitten kanssa ja jos ne mahtuvat jalkaan niistä tulee varmasti kivat kakkoshousut käyttöön.

  • Punainen lyhythihainen pikeepaita. Tämän ostin kylläkin KappAhlista, mutta pelkästään ratsastuskäyttöön, joten eiköhän se mene tässä samassa kategoriassa! Sopii muuten tosi hyvin uuteen satulahuopaan värinsä puolesta.



  • Eskadronin jo kauan haaveilemani suojat! Viime kesänä ostetut Lami-cellin suojat alkoivat olla aika huonossa kunnossa, joten nämä tulivat niiden tilalle. Veera ehti testata jo näitäkin ja vaikuttivat kyllä tosi hyviltä.

  • Neopreeni bootsit, merkki tuntematon. Eivät kaikkein laadukkaimmat mahdolliset, mutta ajavat asiansa enemmän kuin hyvin!

  • Autonpesusieni Veeralle, suosittelen! Todennäköisesti halvempi kuin heppamerkin vastaava ja myös kestävä, jo vuoden vanha samanlainen sieni on edelleen kuin uusi.

(Kuvassa näkyy myös Lami-Cellin huopa, joka valitettavasti joudutaan palauttamaan väärän mallin vuoksi)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
 
 
 Sunnuntaina meillä oli taas kouluvalmennus ja yritänkin nyt sulloa kaksi eri asiaa samaan postaukseen mahdollisimman sulavasti! Alkuverkat käytiin metsässä ja Veera vaikutti oikein pirteältä kuumasta säästä huolimatta. Myös kentällä Veera oli ihan super, enkä olisi todellakaan osannut odottaa siltä sellaista panostusta noilla helteillä! Alkuun harjoiteltiin pysähdyksiä ravista ja haettiin tasaista muotoa sekä peräänantoa. Harjoitus sujui melko hyvin ja seuraavaksi siirryttiin väistöjen ja volttien pariin, joissa Veera väläytteli tosi hienoja pätkiä. Intoa oli taas enemmän kuin malttia ja laukoissa Veera esitti oikein hienoa heppaa, joka kuului tosin enemmän este- ja kenttäradoille kuin kouluaitojen sisään. Muutaman laukkakierroksen jälkeen se jaksoi kyllä keskittyä jo vähän paremmin ja saatiinkin siinä vaiheessa kehuja laukasta. Olin oikein tyytyväinen  tamman työskentelyyn ja se teki hienosti hommia läpi tunnin :)

Miten niinkin kauniista tammasta kuin Vera voidaan saada näin hölmön näköinen kuva??:D




Keskittyminen 10+

 



Kiva savuefekti saatiin aikaan



8 kommenttia:

  1. Speedyllä on Finntackin (ainakin muistaakseni) mustat nahkapäitset messinkisillä soljilla sekä messinkisellä nimilaatalla. Ovat kyllä aivan ihanat edustuskäyttöön sekä kuljetukseen :) En ole varma onko ne "tilauskamaa" vai saako ihan standardina, saatiin nimittäin lahjaksi. Suosittelen!

    VastaaPoista
  2. Oi miten ihania varusteita!! Hyvin sopii tuo punainen teille :D

    VastaaPoista
  3. Hei. Hyvän näköisiä vetimiä molemille.Törmäsin Nettivasara.fi sivuilla ratsastus tarvikkeita myyvän REAL ESTATE CAPITAL FINLAND LTD OY konkurssipesän jäämistöön,tollasesta paikasta voi tehdä löytöjä järki hintaan.Tuuppaus on tylsää kuvasarjassa 1 kaunis VERA ja 5 mikäs noin HYMYILYTTÄÄ.
    t.RIMA DONNA...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Kiitos paljon vinkistä, täytyykin alkaa vierailemaan tuolla sivulla useamminkin!

      Poista
  4. Ohops, on tää kommentointi jäänyt.. se vaan on ihan hirmu ärsyttävää, kun nykyään luen blogit yleensä tabletilla. Kerrsn kirjoitin oikeasti pitkän ja rakenatavan kommentin, kun poks, se katosi. Kiitos iPad ♥ Mutta hei, aivan ihania hankintoja! Noi ratsastushousut on tosi kivan näköiset! :) Ja toi savuefekti kuva, aff :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aktiivinenhan sinä olet ollut :) Joo toi on niiin tuttu tunne, kun itekkin surffaan iPhonella! Kirjoitat noin varttitunnin yhtä kommenttia ja sitten painat vahingossa edellinen nappia... Kiitti ja noi housut on kyllä ollu nyt tosi kivat!

      Poista