lauantai 9. joulukuuta 2017

Talvisia ratsastuskuviaAlempi tekstinpätkä on kirjoitettu ennen kuin Veera joutui klinikalle ja on odottanut siis reilun viikon julkaisuaan kuvien kera. Tamma palasi perjantaina kotiin ja sen vointi on ollut oikein hyvä. Sen käytöksessäkään ei ole edelleenkään ollut moitteen sijaa eli kaikki alempana olevat kehut ovat yhä paikallaan 

Jippii, sama vanha fiksu Veera on tullut takaisin! Viimekertaiset maastolenkit ovat menneet niin hienosti, tamma ei ole hätäillyt yhtään vaan ollut oikeinkin rento ja rauhallinen. Arvelinkin, että kun tämä sen läheisriippuvaisuus saadaan ratkaistua, ei ole enää mitään ongelmaa. Veera ymmärtää nyt taas, että vaikka joutuu hetkeksi pois laumansa luota, mitään pahaa ei tapahdu ja siellä ne toverit odottaa, kun se tulee takaisin.

Tällä hetkellä Vera on parin päivän rokotuslomalla ja sitten palataan taas normaaliin arkeen. Klinikkareissusta on tulossa myöhemmin vielä yksi storytime-tyyppinen postaus, sillä kotiinpaluu ei sujunut täysin odotusten mukaisesti, mutta palataan siihen myöhemmin. Seuraavassa postauksessa onkin taas luvassa uusia Nika-juttuja sen ratsunuran kehityksestä!

Nämä pääkällosuitset ovat kyllä yksi parhaista hankinnoista koskaan, Veera näyttää ne päässään tosi söpöltä wannabe-kovikselta :DLiian laiska pitämään molempia ohjia käsissä vai sittenkin vaikutteita länkästä?4 kommenttia:

 1. Nää on kyllä todella hienoja kuvia, ihanan lumistakin siellä! :)

  welifedream.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, tuolloin oli kyllä oikein kunnon pakkaspäivä! Lunta tosin on tällä hetkellä vielä enemmän, kuin kuvien ottamisen aikaan, jospa ei sulaisi ollenkaan :)

   Poista
 2. Hienoja talvisia kuvia. Kaunis Veera ja kaunis ratsastaja :)

  VastaaPoista