tiistai 12. syyskuuta 2017

Hei hei Musta

Kuva: Tiia Tahvanainen
Tämä upea friisiläisruuna, jonka kanssa minulla on ollut ilo ja etuoikeus treenata sekä kilpailla jo kolmen vuoden ajan, löysi uuden kodin ja muutti toiselle puolelle Suomea viime viikolla. Arjessa on nyt tämän suurisydämisen herrasmiehen kokoinen aukko, sillä viime vuodet olen hoitanut sitä keskimäärin 3-4 kertaa viikossa ja pitänyt sitä niinä päivinä kuin omaani.

Olo on haikea, mutta toivotan Mustalle kaikkea hyvää uuteen kotiin sekä kiitän siitä kaikesta, mitä se on minulle ehtinyt antaa!


Kuva: Tiia Tahvanainen

4 kommenttia:

 1. Siis täh? En edes tiennyt, että ruuna on myynnissä. Upea hevonen ja toivottavasti jatkaa ansiokasta uraansa kilparatsuna vielä monia vuosia. Sinun kannaltasi tosi harmi,vai onko uusi kisapolle jo katsottuna? Tsemppiä syksyyn!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogin järjestelmänvalvoja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Se on ollut hiljaisessa myynnissä jonkin aikaa, mitään ilmoituksia siitä ei ole missään vaiheessa ollut eli ei varmasti tiennyt moni muukaan :) Mustan uusilla omistajilla on tavoitteena maajoukkuepaikka vammaisratsastuksessa eli varmasti siitä saadaan vielä kuulla! Tällä hetkellä jäin ilman kisahevosta eikä ole suoraan uutta kiikarissa, mutta en kyllä tosin ole aloittanut vielä etsintääkään. Vähän harmittaa tietysti syksyn kisojen takia, kun vielä joitain viikkoja sitten tähtäin oli tänä viikonloppuna ratsastetuissa joukkuemestaruuksissa :/ Tämän syksyn aion panostaa nyt kokonaan Nikaan, kun se lähtee opiskelemaan ratsun alkeita eli paljon siis on kaikenlaista luvassa, vaikka kisat jää välistä :) Hevosta alan mahdollisesti etsimään varmaan sitten vähän myöhemmin, kun tässä on kuitenkin talven kisatauko joka tapauksessa tulossa. Kiitos tsempeistä!

   Poista
  3. Toiselle anonyymille pahoittelut kommenttisi poistamisesta, koitan pitää kommenttikentän siistinä ja niin, että jokainen voi kommentoida ilman toisten naljailua! Aina saa kysyä kaikkea, harkinnan mukaan sitten vastailen tai vaihtoehtoisesti totean, ettei ole blogiin kuuluva asia, mutta tässä nyt ei mitään liian "yksityistä" ollut :) Kirjoitin postauksesta vähän lyhyemmän, mutta ideana olikin, että voin sitten mahdollisesti vastata kommenteissa aiheellisiksi katsomiini kysymyksiin :)

   Poista