maanantai 8. tammikuuta 2018

Nikan ystäväkirja


Nika täällä näppäimistön ääressä he(i)ppa! Kuten varmaan voit heti huomata, oon aika hauska kaveri ja uskon, että tästä postauksesta tulee paljon parempi kuin mistään Piritan kirjoittamasta. Ihan hyvä, että minäkin pääsen välillä ääneen, koska saa sitten kerrankin jotain laadukasta sisältöä tänne.



Nimi:
Don Negaiss eli tutummin Nika. Mun virallinen nimi meinaa ukkosmyrskyä ja kutsumanimi on vaatimattomasti ”Bringer of victory”, Goodja slaavilaisen käännöksen mukaan ”Belongs to God”. Mulla on myös paljon lempinimiä, kuten esimerkiksi Napsi, Iippis, Nokka ja Salami. Jälkimmäinen on muunnos salamasta, minulla ja makkaralla ei ole mitään yhteistä.

Ikä:
Tavallaan viel kolme ja toisaalta jo neljä. Mun syntymäpäivä on vasta toukokuussa, mutta virallisesti oon jo neljä.

Kansalaisuus:
Oon ihan suomalainen, vaik mun äiti on maahanmuuttaja Latviasta ja isäki tullu kuulemma jostain Saksasta.

Isä, äiti, sisaruksia:
Mun isi on Don Larino, se on semmonen tosi kuuluisa oldenburgori, joka on niittänyt mainetta maailmalla. Voittanut Bundeschampionaatin eli Saksan mestaruuskilpailun ja ollut WBFSH:n  maailman isäorirankingin listalla sijalla 24. Olen siis käytännössä julkkis itsekin.
       Veera on mun äiti ja täytyy sanoa, että hyvää työtä on tehnyt, kun sen lapsesta on tullut näin hieno. Sillon ku olin pienempi tykkäsin paljon leikkiä äitin kans ja kiskoa sitä hännästä niin, että niitä jouhitupsuja löyty sit aina maasta. Oltiin aina yhessä, sillä äiti on yksinhuoltaja, ja oikeestaan en oo ees koskaan nähny mun isiä, kun se ehti häipyä kuvioista. Iskän puolelta mulla on yli sata puolisisarusta täällä Suomessa ja lisäks maailmalla ties kuinka monta. Myös äitillä on kai pari muutakin lasta Latviassa, mutta se ei oo kauheesti niistä kertonu.

Äiti piti musta hyvää huolta, kun olin vauva.

Jouhien väri:
Mustat hiukset ja häntä, turkki kauniin ruskea mustilla liukuvärjäyksillä. Mulla on kans takajaloissa nilkkasukat, joista toisen oon periny äitiltä ja toisen isiltä.

Kuvaile itseäsi kolmella sanalla:
Komea, itsevarma ja suosittu.

Mistä pidän:
Kaverit on parasta, mitä tiiän ja tykkään kyllä touhuta myös ihmisten kanssa. Mun mielestä on tosin kummallista, että kaksjalkaset ei tykkää samoista leikeistä kuin mun muut kaverit, joten joudun pussaan niitä ilman hampaita aina. Läheisyys on ihanaa ja haluaisin mutustaa kaiket päivät ystävieni hiuksia, jos mahdollista. 

Mistä en pidä:
Olipas vaikee kysymys, oon nimittäin aika positiivinen kaveri. Joskus mulla on korvat luimussa, jos sataa vettä tai en saa ruokaa heti sillon kun tahon. Nyt on tosin ihan tyhmä sääntö ollut, että joka kerta ruoka tulee vasta sitten, kun en irvistä. Voitteko kuvitella! Pitää aina joku tekohymy vääntää, ennen kuin sapuska tulee pöytään. Uskomatonta.

Sillonku minä olin nuori nii ruoka tuli välittömästi, kun vähän käskytti mammaa kiirehtimään
 

Lempiruoka:
Vihreä ruoho kelpaa aina ja porkkanat maistuu.

Lempiväri:
Oman turkin väri tietenkin, olen komeimmillani luonnostan ilman ylimääräisiä kledjuja. Jos on pakko valita, niin tummansininen on aika ylevä väri, joka myös sopii minulle.

Harrastukset:
Kaverien kanssa hengailu, kaikenlainen liikunta sekä kulinaristiset nautinnot. 

Lempikouluaine:
Mitä tuo tarkoittaa? Oon nyt esikoulussa, siellä tykkään ulkoliikunnasta ja siedätysjutut on hauskoja ja helppoja, koska ihmiset silittelee mua jollain muovipussilla ja kehuu, eikä mun tarvii tehä ite mitään... Oon kyllä kaikessa aika hyvä, joten multa onnistuu mikä vaan. Askartelu kavereiden kanssa välitunneilla on erityisen hauskaa; ollaan keksitty, että otetaan multa aina loimi pois yhessä ja osataan hienosti avata kaikki soljet.


Isona minusta tulee:
Varmaan joku,  mikä on vielä isompi kuin jättiläinen, koska sellaiseksi ne jo minua kutsuvat. Aion siis olla isona dinosaurus, ne on kuulemma valtavia kavereita.

Parhaat kaverit:
Yks vuonis, joka on mun tarhakaveri, on tosi kiva. Sen nimi on Elde, mutta ite kutsun sitä kääpiöks :P Kaikki sanoo, että meistä on tullut niin hyviä ystäviä, ettei meitä voi erottaa ja Piritan täytyis ostaa se, että voitais olla best friends 4ever. Yks nolo juttu on se, että joudun väistämään, jos se haluaa vohkia mun ruuat, mutta silloin kun vaan leikitään niin mää kyllä voitan aina.
 
Mottosi:
Lahjakas kunnes toisin todistetaan! 



Pirita näki tän postausidean alun perin Jillan blogissa, mutta koska en ollu syntyny vielä sillon, nii en tietty voinu toteuttaa tätä heti. Nyt yks hemmo melkein samoilta hoodzeilta ku mä, teki tällasen postauksen viime viikolla, eli kiitti muistutuksesta Ilon Pilkettä!

19 kommenttia:

  1. hauska idea! :D tee verasta samanlaine

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Sellainen on itseasiassa jo tekeillä, mutta varmaan yksi muu postaus tulee välissä :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Hihi, Nika on oikea kynäniekka :D Kiitos ideasta!

      Poista
  3. Hauska postaus - kivaa vaihtelua perinteiseen :) Hienosti Nika kirjailit, mutta ei Piritankaan tekstejä pysty moittimaan. Katsotaan, hirnuiletko itse tekstillesi muutaman vuoden päästä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mähän sanoin, et täst tulee hyvä postaus :P Mut kiitti silti! Mitä tarkotat, meinaaks et sit ku oon dinosaurus nii hirnuilisin tällaiselle komean nuorukaisen kirjoitelmalle?

      terveisin Nika

      Poista
  4. Oi täähän oli hauska lukea! Ja pakko muuten sanoa, että todella ihana ja samalla hauskakin tuo toisena oleva kuva, jossa Nika ilmeisesti makaa emänsä mahan alla! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :) Nikahan se siellä! Se oli aikamoinen kauhukakara ja Veera alkoi väsyä sen vahtimiseen niin se varmaan ajatteli, että jos Nika nukkuu sen mahan alla, niin se ei pääse huomaamatta karkuun, jos omakin silmä ummistuu hetkeksi :D

      Poista
  5. Hauska toi loimen riisumis juttu tarhassa :DD ihana

    VastaaPoista
  6. Hauska toi loimen riisumis juttu tarhassa :DD ihana

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ne on aika näppäriä poikia, Nika oikein tarjoaa loimeaan kaverille, että ota tuosta kiinni :D Yhteistyössä saavat paljon tihutöitä aikaan... Kiitos kivasta kommentista! :)

      Poista
  7. Eikä 😍 Ihana teksti!!😂😂 Tsempit Nikalle; jos haluat olla dino, mene ja ole dino!!❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Heidi oot eka joka ymmärtää mun haaveen ja kannustaa mua :P Aion näyttää niille epäilijöille sit ku oon Tyrannosaurus Nika!

      xoxo, Nika

      Poista
  8. Tää oli todella hyvä! Itsekin olen suunnitellut toteuttavani samanlaisen postauksen vielä jossain vaiheessa näin tammikuun aikana, mutta saa nähdä milloin kerkeän tekemään sen!

    elaimetsydammessa.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Laita linkki kun saat postauksen julkaistua :)

      Poista
  9. Ihana postaus! Tuli kyllä hymy huulille sun vastauksia lukiessa! Täytyykin laittaa idea muistiin, jos joku päivä meidänkin kaviokkaat toteuttaisivat tämän. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Kommentoi sitten kun saat postauksen julkaistua, niin käyn lukemassa :)

      Poista